HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Asztalos szakembereink nagy szakértelemmel és megfelelő szerszámokkal szerelnek hálószobai,-nappali-, irodai- és konyhabútorokat.

Költöztetéseknél a bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk.

A bútor összeszerelés tipikus férfimunka és hirtelen felindulásból az ügyfél mondja „majd én összeszerelem” utána természetesen rájön, hogy a bútor összeszerelés egy szakmunka. Ezután lesz belőle a bútor összeszerelés megrendelése, természetesen a megrendelők többsége ezt előre látja.

Általában kik veszik igénybe a bútorszerelést?

Új bútor vásárlása esetén, ha az lapra szerelt (ami lapokból és sok apró alkatrészből tevődik össze és mellékelve van hozzá szerelési útmutató, ami egy laikus számára bonyolult), lakás átrendezésekor, lakás tatarozásakor, költözködéskor, bútor eladáskor.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a bútorszerelést igénybe vevők részéről?

Minőségi gyors munka. Garancia.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie bútorszerelést igénybe vevőjének?

Az összeszerelésre kerülő bútor helye minőségileg és méretileg megfelelő legyen

Milyen lépések alkotják a teljes bútorszerelés folyamatát?

1. A bútor összeszerelés megrendelése, a megadott időben pontosan megjelenik az asztalos-szakember(ek)
2. Leellenőrzik a szerelendő bútorok minőségét (az utólagos félreértések elkerülése végett) és hogy az adott helyen össze lehet-e szerelni
3. Bútor összeszerelése
4. Az összeszerelést követően bemutatva minőségileg átadjuk a bútort
5. A munkaterületet tisztán hagyjuk el (a csomagolóanyagok elszállítása, feltakarítás)
6. A megállapodott összeg számlázása

Mitől függ a bútorszerelés ellenértéke?

Az összeszerelendő bútor méretétől, bonyolultságától, ami kezdődik az éjjeli szekrénnyel – komód – franciaágy – szekrény – nappali szekrénysor – tolóajtós szekrény és végül a nagy értékű konyháig.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a bútorszerelés során?

Konyhabútor összeszerelése esetén, mindenképpen szükséges az előzetes felmérés.
A bútorok összeszerelése közül a legnehezebb és a legnagyobb szakértelmet igénylő munka a konyha-szerelés

Milyen plusz értéket tud nyújtani a bútorszerelés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező asztalos szakembereim szerelik nap, mint nap a bútorokat. Először a SCONTO Bútoráruháznál, majd utódjánál a MŐBELIX Lakberendezési Áruháznál vásárolt bútorok összeszerelését a mai napig végezzük. Napra készen ismerik a bútorok minden összeszerelési fortélyát. A konyhák tervezésénél és a helyszíni felmérésen aktívan részt veszünk. Ezt követően az összeszerelést elvégezzük a vásárlók teljes megelégedésére.
Az asztalos szakembereink 2 hetes felső szintű konyhaszerelési tanfolyamon vettek részt Németországba, ahol elsajátították az új technológiákat.

 

Rajtunk nem fog ki a bútorszerelés sem!

bútorszerelésEgy lakás felújítása rengeteg részfeladattal jár. Mindent be kell pakolni dobozokba, ugyanúgy, mintha költözne az ember, a nagyobb bútorokat, főként a szekrénysorokat szét kell szerelni, hogy el lehessen őket tenni az útból. És nem egyszerűbb a folyamat a visszapakoláskor sem, hiszen ilyenkor már a frissen festett falak és a szépen lerakott padló épségére is oda kell figyelni. Ez sok időt és energiát emészt fel, főként, ha valaki nem rendelkezik hozzá megfelelő szerszámokkal. A legegyszerűbb, ha tapasztalt, szakértő csapatunkra bízza a bútorszerelést.

Cégünk a bútorszereléshez modern szerszámokkal rendelkezik. Számíthat ránk, ha végzett a lakásfelújítással, de úgy érzi, hogy egyedül nem boldogul a bútorszereléssel! Érdemes velünk mielőbb felvennie a kapcsolatot, hogy biztosan rendelkezzünk szabad kapacitással az Ön által kinézett időpontban. Kollégáink megbízhatóan dolgoznak, vigyázva a környezetükre és természetesen a rájuk bízott berendezésekre.

Keressen fel minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről a bútorszereléssel kapcsolatban!