HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Nem csak magánemberként érintheti a költözés!

Az irodák, intézmények, raktárak, műhelyek költöztetése alapos körültekintést igénylő feladat. Megkeresésüket követően felkeressük Önöket, hogy felmérjük a pontos igényeket, tájékozódjunk az elvárásokról, a megvalósítási lehetőségekről. A költöztetendő tárgyak mennyisége, az indító- és fogadóhely megközelítése és elhelyezkedése, a parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát. Árajánlatot a fentieket követően tudunk készíteni, minden esetben egyedileg kalkulálva.
A felmérés díj- és kötelezettségmentes!
A közösen kialakított jelölésrendszer alapján feliratokat helyezünk el a bútorokon (melyek természetesen sérülés nélkül eltávolíthatók), dobozokon. A jelölések alapján vállaljuk, hogy minden bútor illetve doboz a célirodában is a megfelelő helyre kerüljön, akár tervrajz alapján meghatározva is.

Igény szerint elvégezzük az iratok, dossziék csomagolását-dobozolását és a bútorszerelési feladatokat is megoldjuk. A személyes tárgyakat különös figyelemmel kezeljük.

Az IT eszközök szétszerelését-összeállítását is vállaljuk, a monitorokat, irodatechnikai eszközöket légpárnás fóliával védjük.

Amennyiben a dobozolást ránk bízzák, a szükséges mennyiségű és méretű kartondobozt díjmentesen biztosítjuk.
Az érzékeny berendezéseket (tükör, üveges szekrényajtó, csillár, antiktárgy) minden esetben egyedileg csomagoljuk.

Minősített vagy titkos adatokat tartalmazó dokumentumok esetén garantáljuk a betekintés mentességet, lehetőség nyílik felügyelet melletti, zárt iratkezelésre, illetve a raktér plombálására is.

Arra az esetre, ha nem bennünket bíznak meg a dobozolással, a költöztető dobozainkat bérbe adjuk, vagy felkínáljuk azok megvásárlási lehetőségét is.

A selejtezésre kerülő iratokat szakcéghez szállítjuk, akik jegyzőkönyvet állítanak ki a megsemmisítésről.

A költözés során esetlegesen feleslegessé váló bútorok vagy egyéb tárgyak selejtezését, lomtalanítását is vállaljuk.
RUGALMASSÁG-GYORSASÁG

Mindent megrendelőink igényeihez igazítunk. Akár teljes körű költöztetést, akár részfeladatokat teljesítünk, erőforrásainkat az Önök kérésének megfelelően biztosítjuk. Igazodunk munkarendjükhöz, ha szükséges hétvégi és éjszakai munkavégzést is vállalunk; ezáltal is biztosítva megrendelőink legkisebb munkakiesését a költözés miatt.

A felmérés ingyenes és kötelezettségmentes!
Irodaköltöztetés
Általában kik veszik igénybe az irodaköltöztetést?

Egy irodahelyiségtől egészen egy teljes irodaház elköltöztetéséig.
Általában milyen igények szoktak felmerülni az irodaköltöztetést igénybe vevők részéről?

A legfontosabb a pontos regisztrálása a szállítandó tárgyaknak, ezen felül még nagyon fontos a meghatározott, nagyon gyors és rövid időn belüli költöztetés (nagy létszámmal kell akkor felvonulni, mert a cégeknek nincs sok idejük a leállásra). Tervrajz alapján az átszállított tárgyak pontos elhelyezése.
Milyen feltételeknek kell megfelelnie az irodaköltöztetést igénybe vevőjének?

A megállapodások pontos betartása az elfogadott árajánlatban és a vállalkozói szerződésben leírtak szerint.
Milyen lépések alkotják a teljes irodaköltöztetés folyamatát?

1. Helyszíni felmérés és megbeszélés.
2. Szerződés megkötése.
3. Költöztetést megelőzően csomagolás, bútorok, irodai infrastruktúra szétszerelése.
4. Tehergépkocsikra történő rakodás.
5. Átszállítás.
6. Az új helyszínen történő lerakodás.
7. Bútorok, dobozok és egyéb irodai eszközök megadott helyre történő elhelyezése (ez lehet előzetesen elkészített tervrajz alapján)
8. Bútorok összeszerelése, irodai infrastruktúra visszaállítása, dobozok kicsomagolása.
9. Átadás.
10. Számlázás.
Mitől függ az irodaköltöztetés ellenértéke?

Az igénybe vett szolgáltatás mennyiségétől.
Milyen speciális igények szoktak felmerülni az irodaköltöztetés során?

Bár tervrajz alapján történik a bútorok elhelyezése, tapasztalatom szerint a költöztetést követően egy pár nappal utólagos bútorrendezést szoktak kérni.
Milyen plusz értéket tud nyújtani az irodaköltöztetés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

A költöztetést követő utólagos bútorrendezést grátiszként végezzük. Megbízható állandó emberekkel dolgozunk, teljes körű garanciát vállalunk.

Irodaköltöztetés? Forduljon hozzánk bizalommal!

Akik már vettek részt irodaköltöztetésben, azok tisztában vannak azzal, hogy teljesen más, mintha az ember új otthonba költözik: sokkal nagyobb koncentrációt igényel, hiszen nem keveredhetnek össze a dokumentumok, ráadásul az értékes irodai berendezések, például a fénymásolók, a számítógépek, vagy a páncélszekrények szállítása nagyon komoly odafigyelést és szakértelmet igényel. Ha épp ezért Ön inkább profikra bízná az irodaköltöztetést, forduljon hozzánk bizalommal!

Az irodaköltöztetés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így tisztában vagyunk azokkal a tényezőkkel, amik sokkal nagyobb odafigyelést igényelnek a pakoláskor, illetve a szállításkor. Velünk nem tűnhetnek el nyomtalanul iratok; az irodaköltöztetéskor erre különösen nagy figyelmet fordítunk. Precízen, pontosan végezzük az irodaköltöztetéssel kapcsolatos feladatokat, így velünk pozitív tapasztalatokat szerezhet.

Ha bővebb információra lenne szüksége az irodaköltöztetésről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért bízza tapasztalt szakemberekre az irodaköltöztetést?

Sokan nem is gondolnák, de az irodaköltöztetés jóval összetettebb és gyakran bonyolultabb részekből is áll, mint egy magáningatlan költöztetése. Hogy miért? Például azért, mert az esetek többségében jóval nagyobb területről kell költöztetni az irodát, hiszen a munkaterületen kívül az irattár tartalmát is szállítani kell. Ezen kívül azért is jóval körülményesebb az irodaköltöztetés, mert több és nehezebb irodabútort, és értékes technikai berendezéseket kell mozgatni a pakoláskor. Mivel ennyire összetett, és gyakorlatot megkövetelő feladatokból áll az irodaköltöztetés, a legideálisabb, ha a cégvezetők profikra bízzák a feladatot.

Többen is megpróbálják a vállalkozáson belül maguk megoldani, a munkatársakkal együtt az irodaköltöztetést. Ilyenkor igencsak hamar szembesülnek azzal az emberek, hogy ehhez elengedhetetlen a tapasztalat és a gyakorlat, elég csak a bútorok, berendezések mozgatására vagy a megfelelő szállító autóra gondolni. Ráadásul a mindennapi munkavégzés mellett ilyen összetett és koncentrációt igénylő feladatra komoly kihívást jelent odafigyelni.

Ha profikat választ az irodaköltöztetéshez, semmilyen nehézséggel nem kell szembenéznie az ügyfélnek, hiszen a pakolásról és a szállításról a szakemberek gondoskodnak. Így nem csupán rengeteg tehertől szabadulhat meg, hanem kellő ideje is marad az olyan hivatalos ügyek intézésére, mint például a székhellyel kapcsolatos bejelentésekre, és még a munkával is fog tudni foglalkozni.

A profikkal történő irodaköltöztetés során garantáltan nem érhet senkit sem baleset, és nem sérülhetnek a drága berendezések, bútorok sem.

Az irodaköltöztetéssel kapcsolatban is kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, emellett a megfelelő eszközök és a megbízható szállító jármű is rendelkezésre áll a drága berendezések, bútorok mozgatásához. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megkönnyíteni a helyzetét, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénybe irodaköltöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat!