HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Költöztetés gördülékenyen? Lehetséges!

Egy költözés semmiképp sem tartozik a legegyszerűbb dolgok közé, hiszen gondolni kell az előkészületekre is, amikor napokig csak csomagol az ember. Vannak azonban olyan trükkök, amiknek köszönhetően a költöztetés sokkal gördülékenyebben lebonyolítható, így rengeteg időt spórolhatunk és megkímélhetjük magunkat a bosszankodástól is. Nézzük, mik ezek, vagyis mikre érdemes odafigyelni a költöztetés előtt és közben!

költöztetéskor kulcsfontosságú szerepe van a csomagolásnak. Egyrészt fontos, hogy erős dobozokba pakoljunk, amik nem szakadnak le, de még így is érdemes odafigyelni az egyes dobozok súlyára. Egy nagy doboz, tele könyvekkel egyrészt nehezebben mozgatható, másrészt szinte biztosan ki is szakad az alja. A ruhákat lehet zsákokba is tenni, azonban ilyenkor is fontos a súlyra odafigyelni. A költöztetés utáni napokat nagyban megkönnyíti, ha listát írunk arról, hogy melyik dobozban mi van, illetve rájuk írjuk kívülre, hogy melyik helyiségbe valóak. Így a költöztetés során egyből abba a szobába kerülhetnek, ahol a későbbi helyük lesz. Amiben törékeny tárgyak vannak, arra azt is írjuk rá, de érdemes őket ruhákba tekerni vagy például a tányérok, poharak közé selyempapírt helyezni.

A bútorok ajtaját célszerű leragasztani. A költöztetés előtti néhány napban már ne locsoljuk a szobanövényeket, mert a kifolyó földes víz kárt tehet más csomagokban. Sokat segít az is, ha a teherautó minél közelebb tud állni a bejárathoz, ezért érdemes megkérni a lakókat, hogy aznap lehetőleg ne parkoljanak oda.

A legjobb, ha egy kicsit a költöztetés napjára, illetve a másnapra külön készülünk, olyan szempontból, hogy egy dobozba tegyünk bele mindent, ami az alapvető élethez szükséges: tiszta ruhát, tisztálkodó szereket, fontos gyógyszereket, akár egy-két szendvicset is.

Amennyiben olyan megbízható céget keres a költöztetés gördülékenyen lebonyolításához, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, tapasztalt csapatunk korszerű eszközökkel és kedvező árakkal áll rendelkezésére!

Költöztetés télen: mit tegyen a pozitív tapasztalatok érdekében?

Ha költöztetésről van szó, az emberek jelentős része kifejezetten ódzkodik a téli időszaktól, értelemszerűen a hideg, csapadékos idő miatt. Sokan ezért igyekeznek a tavaszi vagy nyári hónapokra időzíteni az ezzel kapcsolatos teendőket. Vannak olyan helyzetek, amikor nem igazán van választási lehetőségük az embereknek, ezért kénytelenek télen foglalkozni a pakolással, dobozolással és a szállíttatással. Ilyenkor nem szabad kétségbeesni, ugyanis, ha a költözködők kellően felkészülnek, és odafigyelnek bizonyos dolgokra, pozitív tapasztalatokkal gazdagodhatnak a téli költöztetés terén.

Mivel havazás akár a költöztetés napján is előfordulhat, a csomagolás során érdemes vízhatlan anyagokat felhasználni, így nem ázhatnak át a dobozok. A különböző műszaki cikkek, elektronikai eszközök különösen rosszul viselik a fagyos, havas időjárást. Mielőtt a kartondobozba kerülnének ezek a berendezések, az elővigyázatosság érdekében érdemes azokat is visszazárható műanyag tasakokba tenni, ezáltal véletlenül sem fordulhat elő, hogy nedvesség érné az értékesebb holmikat.

Az elektronikai eszközök mellett az embereknek magukra és a költöztetőkre is fontos odafigyelniük. A meleg ruházat, sapka, sál, elengedhetetlen ilyenkor. Mivel a költöztetés során könnyedén ki lehet melegedni, ajánlott a réteges öltözködés.

Érdemes egy külön dobozba tenni a teafiltereket, vízforralót, takarókat, így könnyedén lehet gondoskodni a költöztetőkről is. Ez nagyon fontos, hiszen szélsőséges körülmények között, fagyban és hóban még embert próbálóbb százszázalékot nyújtani a költöztetésben. A forró italoktól a szakemberek fel tudnak töltődni, ezáltal gond nélkül tudják tovább folytatni a munkát.

Ön se essen kétségbe, ha téli időszakra esik a költöztetése, ebben hatékony segítséget tudunk nyújtani! Rugalmas, kedvező árú, színvonalas szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, garantáljuk, hogy velünk pozitív tapasztalatokkal gazdagodhat. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Költöztetés csomagolással: spóroljon velünk időt és energiát!

A munka, a gyerekek és a háztartás mellett rendkívül megterhelő lehet egyeseknek a költözés, különösen a csomagolás része. Ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, és semmiről se feledkezzenek meg az ingatlan egykori tulajdonosai, kellő időre és energiára lenne szükség, azonban ennyi feladat mellett sokszor erre nincs lehetőség. Ha Ön szeretné megkönnyíteni a helyzetét, válasszon bennünket a költöztetéshez!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg ember szenved idő- és energiahiányban, főleg egy ilyen helyzetben, amennyiben szükséges, a költöztetést csomagolással együtt biztosítjuk ügyfeleinknek. Így Önnek nem kell idegeskednie amiatt, hogy nem tud időben felkészülni a költöztetés napjára, hiszen mi mindenben a segítségére leszünk a csomagolásnál is.

A költöztetés csomagolással egy roppant kedvező és ügyfélközpontú szolgáltatás, amit érdemes igénybe venni, hiszen százszázalékban leveszi az ember válláról a terhet. Velünk könnyedén tarthatja a határidőket, így az új tulajdonosnak a megbeszélt időpontnak megfelelően tudja átadni régi otthonát.

Legyen az Ön költöztetése is gondtalan, zökkenőmentes! Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az őszi költöztetés előnyeiről röviden

A legtöbb ember igyekszik a tavaszi vagy nyári hónapokra időzíteni a költöztetését, pedig az őszi időszaknak is megvannak az előnyei.

Az őszi költöztetés elsősorban az időjárás miatt kedvezőbb. Nincsen már hetekig tartó forróság, így nem olyan megterhelő felkészülni, észben tartani a pakolással, csomagolással kapcsolatos teendőket. Nyáron sokan panaszkodnak a már szinte fullasztó páratartalomra, ami nem csupán az embereknek, hanem bizonyos berendezési tárgyaknak, készülékeknek sem tesz jót, különösen akkor, ha nincsenek megfelelően becsomagolva. Amennyiben az őszi költöztetést választja, a páratartalom miatt sem kell aggódnia.

Az őszi költöztetés a mentális állapotra is pozitív hatással bír. Az új otthon birtokba vételének öröme teljesen elfeledteti majd Önnel az évszak komorságát és a rossz időt, így nem érezheti magát emiatt lehangoltnak.

Az őszi, zökkenőmentes költöztetéshez válasszon profi szakembereket: szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Nem fér be az autójába a megvásárolt berendezés? Kérje bútortaxi szolgáltatásunkat!

Sokan, akik használt bútort vásárolnak, megpróbálják saját autójukkal hazaszállítani a berendezést. Ilyenkor gyakran ütköznek akadályokba, ugyanis a legtöbb járműnek az utas- és csomagtere olyan szűkös, hogy például egy dohányzóasztal vagy nagyobb irodai forgószék nem fér be. Egyesek szétszednék a berendezést, azonban erre nem mindegyik bútornál van lehetőség, ráadásul az otthoni összeszerelés rendkívül idő- és energiaigényes. Ha több bútorról van szó, esélytelen személygépjárművel szállítani, még sokszor tetőcsomagtartóval is, hiszen ahhoz, hogy balesetmentesen lehessen szállítani egyszerre több berendezést, a rögzítéshez gyakorlatra és megfelelő eszközökre van szükség. Ha Ön is szeretne használt bútort otthonába szállítani, és inkább profikra bízná ezt a feladatot, keressen minket, és vegye igénybe bútortaxi szolgáltatásunkat!

Bútortaxi szolgáltatásunkkal rengeteg kockázatos helyzettől kímélheti meg magát. Kellő tapasztalat nélkül igencsak balesetveszélyes Önre és a bútorra nézve is a szállítás saját gépjárművel. Vezetés közben elég egy rossz mozdulat, és károk keletkezhetnek az autóban, illetve a bútorban egyaránt, és még akár Ön is megsérülhet a csúszkáló berendezés miatt. Bútortaxi szolgáltatásunkat gyakorlott és felkészült szakembereink biztosítják, akik így százszázalékban tudnak gondoskodni a megfelelő rögzítésről.  A bútorszállítást tágas, a célnak megfelelő járművel végezzük. Velünk így akár több berendezést is el tud egyszerre szállíttatni, ezáltal nem kell hosszú órákat rászánnia arra, hogy minden egyes bútor az otthonába kerülhessen. Bútortaxi szolgáltatásunk minden szempontból megfelel az ügyfelek elvárásainak: megbízható, rugalmas, kedvező árú és nem utolsó sorban gyors.

A bútorszállítás sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, ha profikra bízza! Amennyiben bővebb információkra van szüksége a bútortaxi szolgáltatásról, a szállítás menetéről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Költöztetés Budapesten: tanácsok, tippek a zökkenőmentes szállításhoz


Egy olyan nyüzsgő fővárosban, mint Budapest, igazi kihívás költözni, különösen akkor, ha az ember nem eléggé felkészült és körültekintő. Vitathatatlan, hogy költöztetést Budapesten alaposan meg kell tervezni előre és bizonyos tényezőkre is oda kell figyelni, így rengeteg kellemetlen szituációt el lehet kerülni a pakolás és a bútorok szállítása során. De pontosan mik azok a tényezők, amikre ajánlott figyelni Budapesten költöztetésekkel kapcsolatban?

Az elmúlt időszakban a fővárosban szinte állandóan útfelújításokba, átépítésekbe lehet ütközni, amelyek nap, mint nap nehezítik az autósok és tömegközlekedők helyzetét egyaránt. Érdemes ezért érdeklődni, tájékozódni az aktuális terelésekről, felújításokról, így Budapesten költöztetéskor nem futhat bele a szállítójármű dugóba, ennek köszönhetően nem húzódhat el a bútorok, személyes holmik szállításának ideje. Ha előre megtervezi az útvonalat a régi és új otthona között, figyelembe véve az útfelújításokat, a stressztől, kapkodástól is megkímélheti magát és a pakolást végző szakembereket. Feszült közegben senki sem tudja a munkáját végezni, legfőképp a költöztetők!

Az útfelújítások mellett Budapesten költöztetéskor figyelembe kell venni azt is, hogy a hét melyik napján, napszakjában történjen a bútorok, személyes holmik szállítása. A hétköznap délutáni csúcsot, tehát a délután négy és hat óra közötti időintervallumot erősen ajánlott elkerülni, hiszen ekkor rengetegen vannak az utakon. Ilyenkor akár másfél, két órával is eltolódhat a szállítás ideje! Érdemes ezért egy nyugodtabb időszakot találni Budapesten költöztetéshez, így semmi sem akadályozhatja a szakembereket, hogy rövid idő alatt elvégezzék a szállítást.

Ha ránk bízná a költöztetést Budapesten, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink kellő gyakorlattal rendelkeznek a pakolásban, szállításban, így ez is hozzájárul ahhoz, hogy kellemetlenségek nélkül vehesse birtokba új otthonát. A rugalmasságot és megbízhatóságot garantáljuk szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

 

Lakossági költöztetés profi csapat segítségével!

Hamarosan költözik, de még nem tudja, hogyan fogja az egészet lebonyolítani? Természetesen nem kell egyedül nekiállnia, mert mi is segítünk benne! Egy megbízható költöztetőcsapattal a bútorszállítás, vagy egy egész lakás kipakolása sem lehetetlen vállalkozás!

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat lakossági költöztetéshez! A lakossági költöztetést megfizethető árakon végezzük, hiszen arra törekszünk, hogy minél több ügyfelünket tudjuk kisegíteni, ha profikat szeretne megbízni ezzel a munkával. Budapesten és környékén is vállalunk fuvart, kedvező óradíjakkal. Akkor is hívhat minket lakossági költöztetéshez, ha csak egy kanapét kell elszállítani, de egy komplett lakást is átpakolunk egyik helyről a másikra. Precíz, gyors, rutinos csapatunknak köszönhetően Önnek nem kell cipekednie, bútorai pedig sérülésmentesen kerülnek az új lakásba!

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot lakossági költöztetésre!