HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Az Európai Unió országaiból a megrendelő akár különleges kívánságának megfelelően is vállalunk szállítási feladatokat!

1, A megrendelőkkel fenntartott jó kapcsolat megőrzése minden szinten
2, Az elvégzett munka maximális minőségi megfelelőssége
3, Versenyképes árak kialakítása
4, Nemzetközi expressz fuvarozás pontos teljesítése

Nemzetközi fuvarozást végző cégnek rendelkeznie kell nemzetközi fuvarozói engedéllyel, a gépkocsivezetőnek is, a tehergépkocsira pedig az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) engedélye szükséges. A nemzetközi szállításokra jellemző gyűjtő fuvarozásban nem veszek részt, ezzel szemben az egyedi extra szolgáltatásokat nyújtó költöztetéseket, szállításokat elvégzem.

Általában kik veszik igénybe a nemzetközi fuvarozást?

Akik Magyarországról – Európába vagy Európából – Magyarországra költöző magánszemélyek vagy cégek, áruszállítás terén pedig az export – importszállítást igénylők.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a nemzetközi fuvarozást igénybe vevők részéről?

A belföldi és nemzetközi szállítást és költöztetést megrendelők igényei között csak a távolság tesz különbséget. Teljes körű, gyors, pontos, ügyintézés garanciával és biztosítással.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a nemzetközi fuvarozást igénybe vevőjének?

Az Európai Union belül ugyanazon feltételeknek kell megfelelnie a szállítást vagy költöztetést igénybe vevőjének, mintha Magyarországon venné igénybe.
Milyen lépések alkotják a teljes nemzetközi fuvarozás folyamatát?
1. Írásbeli megrendelés
2. Megállapodás
3. Írásbeli szerződéskötés, nemzetközi CMR okmány kitöltése, a megbízó és a megbízott adataival, valamint az áru adataival.
4. Megbízás lebonyolítása, a szállítólevek és menetokmányok igazoltatása
5. Számlázás, fizetés átutalással (általában euróban)

Mitől függ a nemzetközi fuvarozás ellenértéke?

A fuvardíj minden esetben megállapodás tárgyát képezi. A szerződésben elfogadott feltételektől eltérő dolgok befolyásolják a fuvarozás ellenértékét pl: a felrakodási és lerakodási túl hosszú várakozási idő,

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a nemzetközi fuvarozás során?

Költöztetéskor a teljes becsomagolástól a teljes kicsomagolásig, lámpákat felszerelni, képeket helyére tenni, a megrendelő a tehergépkocsiban utazik.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a nemzetközi fuvarozás folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

A költöztetés nagyon bizalmi munka, hiszen az emberek személyes tárgyaikat bízzák ránk, ami nagy felelősség. Az embereimmel mindent megteszünk, hogy a megrendelőkben levő természetes aggályokat eloszlassuk és elégedettek legyenek.


Színvonalas nemzetközi fuvarozás és áruszállítás? Jó helyen jár!

Nemzetközi fuvarozásManapság egyre több hazai cég biztosít export árucikket Európa más országaiba is. Az, hogy egy magyar termék nemcsak itthon, hanem külföldön is sikert arat, a cégnek mindenképp dicsőséget jelent. Ahhoz, hogy ezek a portékák tökéletes állapotukat megőrizve eljussanak a célországba, a hazai vállalkozásnak mindenképp színvonalas nemzetközi fuvarozási és áruszállítási szolgáltatást kell igénybe vennie. Ha Ön még nem talált ilyet, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy egy itthoni cég számára mennyire kulcsfontosságú a szakmai siker szempontjából az, hogy külföldi piacon is boldogulhat termékeivel, a maximalizmusra törekszünk szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A nemzetközi fuvarozáshoz és áruszállításhoz biztonságos körülményeket teremtünk, továbbá olyan kollégák biztosítják a szolgáltatás kivitelezését, akik rutinos, tapasztalt szakemberek a vezetés terén. Számukra a több tízezer kilométer megtétele sem jelent akadályt!

Nemzetközi fuvarozási és áruszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően export termékei úgy kerülhetnek ki külföldre, ahogyan azok a gyártószalagról lekerültek, így üzleti partnerei számára pozitív képet alkothat nemcsak árucikkeiről, hanem magáról a cégéről is. A szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!