HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Vállaljuk bútorok, műszaki cikkek házhoz szállítását, áruk szállítását, tárgyak, berendezések fuvarozását.

Általában kik veszik igénybe a tehertaxi szolgáltatást?

Azok, akik személyautóban nem szállítható árut szeretnének elszállíttatni.
Általában milyen igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatást igénybe vevők részéről?

Egyesek azonnal szeretnék a szállítást, másoknak meg ráér a szállítás az alacsonyabb ár miatt (pl. gyűjtőfuvar, vagy más miatt arra megy a teherautó).
Milyen feltételeknek kell megfelelnie tehertaxi szolgáltatást igénybe vevőjének?

A szállításra kerülő áru pontos ismertetése (pl. súly, méret, üveg, veszélyes anyag, különösen nagy érték) nagyon pontos cím közlése, esetlegesen felmerülő a szállítást akadályozó körülmények (pl. földút, magassági – szélességi akadályok, meredek leejtő, magas emelkedő, szolgalmi út, távhordásban az általánosságban elfogadott 30m-en túli szállítás)
Milyen lépések alkotják a teljes tehertaxi szolgáltatás folyamatát?

1. A teher taxi megrendelése 3 féleképen történhet: 1. telefonon, 2. e-mail-ben, 3. személyesen (de az nagyon ritka). Telefonon történő megrendelés esetén szóbeli szerződés történik (ami a szállítási szolgáltatásban elfogadott dolog). A megrendelő által elmondott tájékoztatás alapján egy összegben vagy óradíjban állapodunk meg vagy vidékre km díj kerül elszámolásra. E-mailben történő megrendelés esetén írásbeli szerződés történik a fent leírtak alapján.
2. Következő lépés a munka elvégzése
3. Szállítandó tárgy(ak) átadása
4. A megállapodás alapján számlázás, amely lehet készpénzes vagy átutalásos, természetesen a kisebb összeg készpénzes, a nagyobb összeg átutalásos. A számla kifizetése vagy befogadása egyben elismerése a munka megfelelő elvégzésének.
Mitől függ a tehertaxi szolgáltatás ellenértéke?

A tehergépkocsi nagyságától és a szállításban, rakodásban részt vevő személyek számától. A szállításra kerülő áru(k) mennyiségétől, értékétől, a szállítási távolságtól, a szállítás idejétől, emeletre történő felvitelnél gyalogos vagy liftes, bútorok felhúzása emeletre, távhordás.
Milyen speciális igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatás során?

Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása, különösen nagy értékű áru szállítása, bútorok, amelyek nem férnek ki, -be normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig.
Milyen plusz értéket tud nyújtani a tehertaxi szolgáltatás folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozom, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat, ezért bátran vállalok garanciát. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Saját magunkkal szembeni követelmény, hogy a munkánkat mindig az elvárható legmagasabb színvonalon végezzük el.

Használt bútort vásárolna? A bútorszállítást bízza ránk!

Az elmúlt időszakban egyre több ember vásárol használtan bútort, legfőképp az interneten keresztül, ugyanis ott rengeteg egyedi, különleges kincsre lehet lelni. Ilyenkor a vevők többségének a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a megvásárolt bútor hogyan fog hozzá kerülni, ugyanis nem mindenki rendelkezik bútorszállításhoz alkalmas járművel. Ha Ön is ebben a cipőben jár, és nem tudja, hogy hogyan tudná szállíttatni a terméket, keressen bennünket!

A bútorszállításhoz cégünk megfelelő, műszakilag megbízható járművel rendelkezik, így szakembereinkkel biztonságban el tudjuk juttatni otthonába a megvásárolt terméket. Szolgáltatásunkat a lehető legrövidebb határidővel biztosítjuk azért, hogy minél hamarabb élvezhesse a megvásárolt berendezés előnyeit.

Bútorszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell lemondania egyetlen bútorról sem! Ha szeretné igénybe venni a segítségünket ezzel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tehertaxi szolgáltatással garantáltan nem sérül meg a megvásárolt termék!

Legyen szó egy értékes, nagyméretű műszaki berendezésről, vagy bútorról, a vásárláskor a legnagyobb fejtörést a hazaszállítás okozza. Sok ember nem rendelkezik olyan járművel, ami lehetővé teszi a nagyméretű termékek biztonságos szállítását, ennek ellenére sokan megpróbálkoznak ezzel, azonban ez rendkívül kockázatos a megvásárolt áru épségére nézve. Ha Ön nem szeretné, hogy megsérüljön az értékes berendezés a nem megfelelő szállítási körülmények miatt, vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat!

Tehertaxi szolgáltatásunkkal kapcsolatban kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságos körülmények megteremtésére azért, hogy ne történjen baj az út során. A szállítás olyan járművel történik, amiben kényelmesen elférnek a bútorok és műszaki cikkek, a megfelelő rögzítés pedig gondoskodik arról, hogy ne mozduljanak el és sérüljenek meg.

A váratlan helyzetek elkerülésének érdekében válassza tehertaxi szolgáltatásunkat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!