HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Vállaljuk bútorok, műszaki cikkek házhoz szállítását, áruk szállítását, tárgyak, berendezések fuvarozását.

Általában kik veszik igénybe a tehertaxi szolgáltatást?

Azok, akik személyautóban nem szállítható árut szeretnének elszállíttatni.
Általában milyen igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatást igénybe vevők részéről?

Egyesek azonnal szeretnék a szállítást, másoknak meg ráér a szállítás az alacsonyabb ár miatt (pl. gyűjtőfuvar, vagy más miatt arra megy a teherautó).
Milyen feltételeknek kell megfelelnie tehertaxi szolgáltatást igénybe vevőjének?

A szállításra kerülő áru pontos ismertetése (pl. súly, méret, üveg, veszélyes anyag, különösen nagy érték) nagyon pontos cím közlése, esetlegesen felmerülő a szállítást akadályozó körülmények (pl. földút, magassági – szélességi akadályok, meredek leejtő, magas emelkedő, szolgalmi út, távhordásban az általánosságban elfogadott 30m-en túli szállítás)
Milyen lépések alkotják a teljes tehertaxi szolgáltatás folyamatát?

1. A teher taxi megrendelése 3 féleképen történhet: 1. telefonon, 2. e-mail-ben, 3. személyesen (de az nagyon ritka). Telefonon történő megrendelés esetén szóbeli szerződés történik (ami a szállítási szolgáltatásban elfogadott dolog). A megrendelő által elmondott tájékoztatás alapján egy összegben vagy óradíjban állapodunk meg vagy vidékre km díj kerül elszámolásra. E-mailben történő megrendelés esetén írásbeli szerződés történik a fent leírtak alapján.
2. Következő lépés a munka elvégzése
3. Szállítandó tárgy(ak) átadása
4. A megállapodás alapján számlázás, amely lehet készpénzes vagy átutalásos, természetesen a kisebb összeg készpénzes, a nagyobb összeg átutalásos. A számla kifizetése vagy befogadása egyben elismerése a munka megfelelő elvégzésének.
Mitől függ a tehertaxi szolgáltatás ellenértéke?

A tehergépkocsi nagyságától és a szállításban, rakodásban részt vevő személyek számától. A szállításra kerülő áru(k) mennyiségétől, értékétől, a szállítási távolságtól, a szállítás idejétől, emeletre történő felvitelnél gyalogos vagy liftes, bútorok felhúzása emeletre, távhordás.
Milyen speciális igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatás során?

Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása, különösen nagy értékű áru szállítása, bútorok, amelyek nem férnek ki, -be normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig.
Milyen plusz értéket tud nyújtani a tehertaxi szolgáltatás folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozom, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat, ezért bátran vállalok garanciát. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Saját magunkkal szembeni követelmény, hogy a munkánkat mindig az elvárható legmagasabb színvonalon végezzük el.

Bútorszállítás megnövekedett kereslet esetén is!

Minden üzletnek megvannak a maga hullámvölgyei és csúcsai, nem egyforma szinten halad előre minden vállalkozás. Megesik, hogy bizonyos körülmények hatására rendkívüli intézkedéseket kell hozni, alkalmazkodni az új igényekhez és kihasználni az új lehetőségeket. Erre mindig szükség van annak érdekében, hogy a vállalkozás fent tudjon maradni és akár megújulva, sokoldalúbban haladjon tovább.

Eddig főleg a személyes értékesítés volt jellemző az üzletére, a boltjában fogadta a vásárlókat? Szeretné bővíteni szolgáltatásait és kiszállítást bevezetni? Megnövekedett a webshopban forgalmazott termékek iránt a kereslet és a jelenlegi csapata nem győzi a kiszállítást? Amennyiben bútorkészítéssel, bútor forgalmazással foglalkozik és szeretné bővíteni a csapatát, keressen minket bizalommal bútorszállítással kapcsolatban!

bútorszállításban nagy tapasztalattal rendelkezünk, a belföldi fuvarozást megbízható módon végezzük és minden esetben teljesítjük a megbízásokat. Segítünk abban, hogy minden megrendelését időben teljesíteni tudja és a bútorszállításra ne legyen semmilyen panasz. A minőségi bútorszállítással Ön is megőrizheti a cége jó hírnevét és nem kell alacsonyabb színvonalat nyújtania az ügyfeleknek. Szívesen hozzá járulunk ahhoz, hogy a megnövekedett kereslet következtében kialakuló munkaerő hiányt pótoljuk. Felkészült csapattal, rutinos rakodókkal és jól kialakított gépparkkal indulunk minden bútorszállítás teljesítésére. Kedvező árakon veheti igénybe szolgáltatásainkat alkalmanként vagy akár hosszabb távon is, attól függően, hogy mire van szüksége. Budapesten és országosan egyaránt segítjük a termékek célba jutását, illetve kiszállítását.

Amennyiben szeretne belföldi fuvarozást, azon belül is konkrétan bútorszállítást igénybe venni és szerződést kötni velünk, ezzel a szolgáltatással kapcsolatban keresse kollégáinkat! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén kérhet tőlünk bővebb információt bútorszállításról, illetve igényelhet személyre szabott árajánlatot is!

bútorszállítás

Bútorszállítás – ha a „szállításban nem tudok segíteni” mondatot látja, van segítség!

Manapság komoly fellendülést tapasztalhatunk az internetes kereskedelem terén, és nem csupán a webáruházak nagy számára gondolunk, hanem az apróhirdetési oldalak megnövekedett forgalmára is, sőt, ma már a legnépszerűbb közösségi portálnak is van kifejezetten magánszemélyek adás-vételeit bonyolító szekciója. A használt bútorok vétele és eladása sosem volt még annyira egyszerű, mint most, viszont nagyon sokszor azért hiúsul meg egy-egy üzlet, mert sem az eladó, sem a vevő nem tudja megoldani a bútorszállítást.

Sajnos a legtöbb hirdetésnél szerepel, hogy „a szállításban nem tudok segíteni”, ami bizonyos esetekben nem nagy probléma, hiszen ha a vevőnek van autója, és abba befér a választott bútordarab, akkor könnyedén meg tudja oldani a bútorszállítást. Más azonban a helyzet, amikor a vevő sem rendelkezik autóval, vagy ha a bútor akkora, hogy furgon, esetleg teherautó kell hozzá, meg néhány ember, akik egyáltalán meg tudják mozdítani az eladó tárgyat. Antik bútoroknál ráadásul nem elég, ha magunkkal viszünk néhány barátot, hiszen speciális eszközökkel kell óvni a bútort az esetleges sérülésektől, amik komolyan csökkenthetnék az értékét.

Amikor viszont sikerül lebonyolítani a vásárlást-eladást, akkor fantasztikus dolgok születhetnek! Az interneten számos weboldalt, képet, videót találhatunk, ahol régi, majdnem kidobásra ítélt bútordarabokat újítanak fel amatőrök, akikben megvan a régi dolgok iránti szenvedély, és van némi tehetségük a bútorok átalakításához, vagy éppen az eredeti állapotuk visszaállításához. Arról persze nem szól a fáma, hogy a bútorszállítást hogyan oldották meg, de nyilván ez nem is célja az adott honlapnak.

Ha Ön is szalasztott már el kiváló lehetőségeket a fentiek miatt, de szeretne használt bútorokat vásárolni az interneten, jegyezze fel elérhetőségeinket, és ha olyan hirdetést talál, ahol szerepel a sokat emlegetett mondat, bízzon meg bennünket a bútorszállítással! Hívjon bennünket telefonon, és gondoskodunk róla, hogy a kiválasztott bútordarab mihamarabb az Ön otthonába kerüljön!

Miért válasszon minket a bútorszállításhoz?

Legyen szó használt vagy új bútor vásárlásáról, sok embernek gondot jelent otthonába szállíttatni a megvásárolt berendezést. Sokan különböző opciót megpróbálnak, például szólnak olyan ismerősnek, aki rendelkezik a szállításhoz megfelelő autóval, azonban nem mindenkinek van az ismeretségi körében ilyen személy. Egyesek megpróbálják saját gépjárművükkel megoldani a hazaszállítást, azonban egy robosztusabb bútornál ez rendkívül veszélyes, nem csupán a saját személyautóra, hanem mások gépjárművére, vagy magára a berendezésre nézve is. Ha Önnek biztonságos megoldásra van szüksége a bútorszállításhoz, és nincs olyan ismerőse, aki ebben tudna segíteni, bízza ránk ezt a feladatot!

A bútorszállításhoz gyakran nagy szakértelemre és megfelelő eszközökre van szükség, hiszen egy robosztus berendezést nem lehet akárhogy mozgatni, pakolni, és akármilyen járművel szállítani. Antik bútoroknál különösen elővigyázatosnak kell lenni, hiszen rendkívül kellemetlen, ha egy ritka bútor azért megy tönkre, mert nem megfelelően szállították. Velünk ilyen nem fordulhat elő, mert mindenre fel vagyunk készülve, így nálunk az új és ritka bútorok is biztonságban vannak. Ha bennünket választ a bútorszállításhoz, nem kell azzal töltenie az időt, hogy ismerős után kutasson, és a saját gépjárműve épségét sem kockáztathatja. Egyszerűen csak fel kell minket keresnie, mi pedig rövid időn belül biztosítjuk a bútorszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat. A bútorszállításhoz műszakilag teljesen megbízható, rendszeresen ellenőrzött, karbantartott járművet használunk, amit rutinos, tapasztalt kolléga vezet, így az új berendezés zökkenőmentesen kerülhet otthonába. Szolgáltatásunk kedvező árú, így bárki számára elérhetővé tudjuk tenni a biztonságos bútorszállítást.

Válassza a kényelmesebb megoldást a bútorszállításhoz, bízza profikra a feladatot, ehhez pedig keressen minket! Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, egyéb észrevételei vannak, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Használt bútort vásárolna? A bútorszállítást bízza ránk!

Az elmúlt időszakban egyre több ember vásárol használtan bútort, legfőképp az interneten keresztül, ugyanis ott rengeteg egyedi, különleges kincsre lehet lelni. Ilyenkor a vevők többségének a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a megvásárolt bútor hogyan fog hozzá kerülni, ugyanis nem mindenki rendelkezik bútorszállításhoz alkalmas járművel. Ha Ön is ebben a cipőben jár, és nem tudja, hogy hogyan tudná szállíttatni a terméket, keressen bennünket!

A bútorszállításhoz cégünk megfelelő, műszakilag megbízható járművel rendelkezik, így szakembereinkkel biztonságban el tudjuk juttatni otthonába a megvásárolt terméket. Szolgáltatásunkat a lehető legrövidebb határidővel biztosítjuk azért, hogy minél hamarabb élvezhesse a megvásárolt berendezés előnyeit.

Bútorszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell lemondania egyetlen bútorról sem! Ha szeretné igénybe venni a segítségünket ezzel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tehertaxi szolgáltatással garantáltan nem sérül meg a megvásárolt termék!

Legyen szó egy értékes, nagyméretű műszaki berendezésről, vagy bútorról, a vásárláskor a legnagyobb fejtörést a hazaszállítás okozza. Sok ember nem rendelkezik olyan járművel, ami lehetővé teszi a nagyméretű termékek biztonságos szállítását, ennek ellenére sokan megpróbálkoznak ezzel, azonban ez rendkívül kockázatos a megvásárolt áru épségére nézve. Ha Ön nem szeretné, hogy megsérüljön az értékes berendezés a nem megfelelő szállítási körülmények miatt, vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat!

Tehertaxi szolgáltatásunkkal kapcsolatban kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságos körülmények megteremtésére azért, hogy ne történjen baj az út során. A szállítás olyan járművel történik, amiben kényelmesen elférnek a bútorok és műszaki cikkek, a megfelelő rögzítés pedig gondoskodik arról, hogy ne mozduljanak el és sérüljenek meg.

A váratlan helyzetek elkerülésének érdekében válassza tehertaxi szolgáltatásunkat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!