HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Költöztetés a gondja? A KozmaTrans megoldja!

Cégünk az ország egész területén vállal bútorszállítást, költöztetést. Mi a költöztetés valamennyi nyűgét levesszük a válláról!

Igény szerint csomagolunk, dobozolunk, bútort is szerelünk – nagy gyakorlattal és profi szerszámokkal rendelkező asztalos szakembereink megbízhatóan végzik a konyhák és egyéb bútorok szét,- ill. összeszerelését, akár költöztetés esetén, de szobák, irodák átrendezésekor is.

A szállítás-rakodás során teljes körű felelősséget vállalunk az általunk csomagolt bútorok, tárgyak épségéért. A szakszerű csomagoláshoz szükséges csomagolóanyag, illetve dobozok költségét előre egyeztetetten felszámítjuk, vagy díjmentesen kölcsönadjuk.

Felajánljuk díjmentes helyszíni felmérésünket:

1. Előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt a jelenlegi otthonában.
2. Felmérésre kerülnek a költöztetendő ingóságok, az épület megközelíthetősége, és az adott helyszín sajátosságai.
3. A megrendelői elvárások figyelembe vételével közösen meghatározzuk a költöztetés teherautó méret- és rakodószemélyzet igényét.
4. Egyeztetjük a feladatok megosztását Cégünk és a Megrendelő között.
5. Igény szerint rögzítésre kerülnek a kiegészítő feladatok; becslésre kerülnek a szükséges csomagolóanyagok fajtái és mennyiségei.
6. Tájékozódunk a célállomás jellemzőiről.
7. Ajánlattétel a költöztetés díjára, és a lebonyolítás várható időtartamára.

A felmérés ingyenes és kötelezettségmentes!

Általában kik veszik igénybe a költöztetést?

Az ország egész területén költözni akaró lakosok, akik csak költöztető segítségével tudják megoldani a költözésüket.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a költöztetést igénybe vevők részéről?

A nagyobb költöztetésnél helyszíni felmérés, tanácsadás. A megrendelők szeretik látni azt a személyt, akitől a költöztetést megrendelik.
Költöztetéskor a személyes dolgok dobozokba be- és kicsomagolása. Kölcsöndobozok biztosítása, a bútorok zsugorfóliás levédése, dobozok címkézése – regisztrálása, extra méretű bútorok beemelése – leengedése ablakon, emeletre történő felhúzása – leengedése (az ilyen típusú munkák megrendelése csak helyszíni szemlével történik).
Bútorok szakszerű szét- és összeszerelése.
Megrendelő saját rakodása esetén csak teherautót és sofőrt kér (ilyen esetben a sofőr a platón rendezi és kötözi a bútorokat).
A feleslegessé vált bútorok lomtalanítása.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie költöztetést igénybe vevőjének?

A költöztetés megrendelése telefonon szóbeli megegyezés alapján, ill. e-mailben szokott történni. Ilyen megrendelések esetén (amikor nem volt helyszíni felmérés) fontos, hogy a megrendelő valóságos bútor, doboz mennyiséget mondjon, ill. pontosan mondja el a költöztetéshez kacsolódó kéréseit (pl. bútorok szétszerelése). A költöztetéshez legközelebb eső parkoló helyek biztosítása.

Milyen lépések alkotják a teljes költöztetés folyamatát?

1. Helyszíni felmérés.
2. Megállapodás a költöztetésre szóban vagy írásban.
3. Bútorok szétszerelése.
4. Bútorok csomagolása (regisztrálása), dobozba csomagolás regisztrálással, ami számozást jelent ill a doboz tartalmát jelzi.
5. Felpakolás a tehergépkocsira.
6. Új címen a bútorok, dobozok elhelyezése.
7. Bútorok összeszerelése.
8. Kicsomagolás.
9. Átadás.
10. Számlázás, fizetés készpénzben vagy átutalással a megállapodás szerint.
11. Göngyöleg elszállítás.

Mitől függ a költöztetés ellenértéke?

Az igénybe vett szolgáltatás mértékétől.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a költöztetés során?

Képek, csillárok, lámpák le- és visszaszerelése, háztartási gépek be- és kikötése, komplett konyhák szét- és összeszerelése esetleg átalakítással, rossz szekrények, ágyak javítása. Szét nem szerelhető bútorok, amelyek nem férnek ki normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig. Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása. Lakások felújításának időszakára bútorok szállítása, tárolása raktárba. Költöztetés után az üres lakás takarítása, lomtalanítása, tisztasági festése.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a költöztetés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással dolgozunk, csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozunk, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Bútorok, konyhák szerelését nagy gyakorlattal rendelkező asztalos szakembereink végzik.


Kis lakásból költözik? Válassza a garzonköltöztetést!

költöztetésA régi garzonját hagyja maga mögött, és szüksége van egy megbízható cégre, ami tud Önnek segíteni a költöztetésben? Válasszon olyan céget erre a célra, ami a hagyományos, költöztetéssel összefüggő szolgáltatásokon kívül személyre szabott szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleinek! A mi cégünk igyekszik minél sokoldalúbban összeállítani a szolgáltatásait, és az ügyfeleinek árban is és kínálatban is a legjobbat nyújtani. Miért fizetne ki egy szoba méretű lakás költöztetéséhez akkora összeget, mint például egy családi házra szólót? Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a garzon költöztetése mellett!

Habár a garzonok nem nagyobbak egy átlagos méretű szobánál, mégis egy egész életnyi holmiról van szó, aminek az elszállításához tapasztalt költöztetők segítségét ajánlatos igénybe venni. A minél kedvezőbb ár-érték arány kialakítása érdekében a garzon költöztetésére egy speciális alapárat állapítottunk meg. Az, hogy a végleges költöztetésért mekkora díjat számolunk fel, természetesen egyéni tényezők kérdése. A pontos ármegállapításhoz javasoljuk ügyfeleinknek, hogy vegyék igénybe ingyenes tanácsadásunkat, és kérjenek helyszíni felmérést. A helyszíni felmérés a költöztetés előtt történik meg, amikor is kollégáink kiszállnak a helyszínre, és ott megnézik, hogy milyen bútorokat, tárgyakat kell elszállítani, milyen méretű, súlyú és mennyiségű holmi kerül majd a költöztetők kezébe és a költöztető teherautóba. Lehet, hogy valakinek csak pár bútora és a ruhái vannak, de láttunk már igen zsúfolt kislakásokat is. Érthető, hogy nem egy és ugyanazon kategóriába tartozik a kettő.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön költözködése is zökkenőmentes legyen és ne vegyen igénybe a kelleténél több időt. Válogatunk, csomagolunk, bútorokat szerelünk, cipekedünk és pakolunk, amire éppen szükség van a megbízásunk során. Bízza profi csapatunkra a költöztetést, és vegye igénybe kifejezetten garzonokra méretezett szolgáltatásunkat annak érdekében, hogy ne fizessen a kelleténél többet!

A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk árajánlatot!

Költöztetés csomagolással: spóroljon velünk időt, energiát!

költöztetést csomagolássalKöltöztetéskor nem csupán a pakolás, bútormozgatás az, ami gyakran nehézséget jelent, hanem a csomagolás is, főként olyan ingatlanoknál, ahol a tulajdonosoknak rengeteg személyes holmijuk van. Ha egyedül, segítség nélkül kezdenének neki a dobozolásnak, az akár több napot is igénybe vehet, azonban erre munka és a hivatalos ügyek intézése mellett nem sok embernek van ideje. Ha Ön szeretné a költöztetést csomagolással együtt profikra bízni, ránk számíthat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ingatlan esetében szükség van hatékony segítségre a teljes folyamat alatt, a költöztetést csomagolással együtt is vállaljuk. Kollégáink kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek e téren is, így sokkal rövidebb időn belül tudnak végezni a csomagolással, mintha egyedül vagy a családdal vágna ebbe bele.

Velünk rengeteg időt és energiát spórolhat a költözésen, ráadásul így jóval stresszmentesebb körülmények között veheti majd birtokba új otthonát. Vegye fel velünk a kapcsolatot, számíthat ránk a költöztetésben csomagolással együtt is!

Mi mindenre gondolunk a lakossági költöztetéskor is!

lakossági költöztetésA költözködés nem egyszerű feladat, sokszor okoz bonyodalmat az érintetteknek, hiszen egy egész élet tárgyait, bútorait kell összepakolni és egy új helyen ismét a helyére rakni. Ha úgy gondolja, hogy nem szeretne ezzel a feladattal egyedül megbirkózni, vegye igénybe lakossági költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Amennyiben cégünk mellett dönt, biztos lehet benne, hogy teljes körű lakossági költöztetést biztosítunk. Mit jelent ez pontosan? A legtöbb költöztető cég beéri annyival, hogy a holmikat teherautóra rakják, majd a helyszínen lepakolják, és beviszik a lakásba. Nálunk ingyenes helyszíni felméréssel kezdődik a lakossági költöztetés, hogy mindent pontosan átláthassunk, és ennek megfelelően alakítsuk ki a tervet. Igény szerint szétszereljük a bútorokat, csomagolunk, pakolunk és szállítunk. Az új lakásban összeszereljük a bútorokat, kicsomagolunk, így Önnek már csak személyes tárgyai elrendezésével kell foglalkoznia.

Lépjen kapcsolatba költöztető cégünkkel a honlapunkon található elérhetőségek egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot lakossági költöztetésre!