HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Költöztetés a gondja? A KozmaTrans megoldja!

Cégünk az ország egész területén vállal bútorszállítást, költöztetést. Mi a költöztetés valamennyi nyűgét levesszük a válláról!

Igény szerint csomagolunk, dobozolunk, bútort is szerelünk – nagy gyakorlattal és profi szerszámokkal rendelkező asztalos szakembereink megbízhatóan végzik a konyhák és egyéb bútorok szét,- ill. összeszerelését, akár költöztetés esetén, de szobák, irodák átrendezésekor is.

A szállítás-rakodás során teljes körű felelősséget vállalunk az általunk csomagolt bútorok, tárgyak épségéért. A szakszerű csomagoláshoz szükséges csomagolóanyag, illetve dobozok költségét előre egyeztetetten felszámítjuk, vagy díjmentesen kölcsönadjuk.

Felajánljuk díjmentes helyszíni felmérésünket:

1. Előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt a jelenlegi otthonában.
2. Felmérésre kerülnek a költöztetendő ingóságok, az épület megközelíthetősége, és az adott helyszín sajátosságai.
3. A megrendelői elvárások figyelembe vételével közösen meghatározzuk a költöztetés teherautó méret- és rakodószemélyzet igényét.
4. Egyeztetjük a feladatok megosztását Cégünk és a Megrendelő között.
5. Igény szerint rögzítésre kerülnek a kiegészítő feladatok; becslésre kerülnek a szükséges csomagolóanyagok fajtái és mennyiségei.
6. Tájékozódunk a célállomás jellemzőiről.
7. Ajánlattétel a költöztetés díjára, és a lebonyolítás várható időtartamára.

A felmérés ingyenes és kötelezettségmentes!

Általában kik veszik igénybe a költöztetést?

Az ország egész területén költözni akaró lakosok, akik csak költöztető segítségével tudják megoldani a költözésüket.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a költöztetést igénybe vevők részéről?

A nagyobb költöztetésnél helyszíni felmérés, tanácsadás. A megrendelők szeretik látni azt a személyt, akitől a költöztetést megrendelik.
Költöztetéskor a személyes dolgok dobozokba be- és kicsomagolása. Kölcsöndobozok biztosítása, a bútorok zsugorfóliás levédése, dobozok címkézése – regisztrálása, extra méretű bútorok beemelése – leengedése ablakon, emeletre történő felhúzása – leengedése (az ilyen típusú munkák megrendelése csak helyszíni szemlével történik).
Bútorok szakszerű szét- és összeszerelése.
Megrendelő saját rakodása esetén csak teherautót és sofőrt kér (ilyen esetben a sofőr a platón rendezi és kötözi a bútorokat).
A feleslegessé vált bútorok lomtalanítása.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie költöztetést igénybe vevőjének?

A költöztetés megrendelése telefonon szóbeli megegyezés alapján, ill. e-mailben szokott történni. Ilyen megrendelések esetén (amikor nem volt helyszíni felmérés) fontos, hogy a megrendelő valóságos bútor, doboz mennyiséget mondjon, ill. pontosan mondja el a költöztetéshez kacsolódó kéréseit (pl. bútorok szétszerelése). A költöztetéshez legközelebb eső parkoló helyek biztosítása.

Milyen lépések alkotják a teljes költöztetés folyamatát?

1. Helyszíni felmérés.
2. Megállapodás a költöztetésre szóban vagy írásban.
3. Bútorok szétszerelése.
4. Bútorok csomagolása (regisztrálása), dobozba csomagolás regisztrálással, ami számozást jelent ill a doboz tartalmát jelzi.
5. Felpakolás a tehergépkocsira.
6. Új címen a bútorok, dobozok elhelyezése.
7. Bútorok összeszerelése.
8. Kicsomagolás.
9. Átadás.
10. Számlázás, fizetés készpénzben vagy átutalással a megállapodás szerint.
11. Göngyöleg elszállítás.

Mitől függ a költöztetés ellenértéke?

Az igénybe vett szolgáltatás mértékétől.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a költöztetés során?

Képek, csillárok, lámpák le- és visszaszerelése, háztartási gépek be- és kikötése, komplett konyhák szét- és összeszerelése esetleg átalakítással, rossz szekrények, ágyak javítása. Szét nem szerelhető bútorok, amelyek nem férnek ki normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig. Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása. Lakások felújításának időszakára bútorok szállítása, tárolása raktárba. Költöztetés után az üres lakás takarítása, lomtalanítása, tisztasági festése.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a költöztetés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással dolgozunk, csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozunk, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Bútorok, konyhák szerelését nagy gyakorlattal rendelkező asztalos szakembereink végzik.


Költöztetőink Budapesten profi munkát nyújtanak Önnek is!

Aki költözött már, vásárolt már bútort, felújíttatta valamelyik bútorát, tudja, hogy micsoda kincs egy igazán jó költöztető. Sok probléma származott már abból, amikor nemtörődöm vagy tapasztalatlan rakodók, szállítók látták el a bútorszállítás, költöztetés feladatát. Még a fővárosban sem egyszerű minden alapvető elvárásnak megfelelő budapesti költöztetőt találni, hát még olyat, aki kiemelkedő színvonalon képes elvégezni a munkáját. Nem egyszerű a feladat, de egy kis kitartással és tájékozódással még ezt is meg lehet oldani.

A mi költöztető cégünk kifejezetten nagy figyelmet fordít arra, hogy csakis a legjobb budapesti költöztetőkkel dolgozzon. Nálunk csak olyan kollégák fordulnak meg, akik képesek megfelelni bizonyos kritériumoknak. Azok, akik a mi költöztető cégünk csapatát erősítik, mind olyan budapesti költöztetők, akik már nagy tapasztalattal, komoly rutinnal rendelkeznek a munkaterületükön. Az ő kezeik között a bútorok nem fognak útközben vagy pakolás közben megsérülni, összekarcolódni, de az sem fordulhat elő, hogy tönkremennek. A költözés végén minden bútor, tányér, dísztárgy épségben kerül az új helyére és mindezt rugalmasan, tempósan, profin kivitelezzük. A mi budapesti költöztetőink nemcsak ügyesen pakolnak, de tudnak csomagolni, szétszerelni és összeszerelni is. Amikor egy ügyfél felkéri a csapatunkat arra, hogy bonyolítsák le a költözést, akkor számíthat arra, hogy neki csak koordinálnia kell a műveletet, mert még a csomagolást és a bútorszerelést sem kell magának megcsinálnia. A budapesti költöztetők számára egy bútor házhoz szállítása sem probléma. Sokan kapnak úgy megrendelt csomagot, hogy az szállítás közben megsérül és a vásárló már úgy kapja meg, hogy az tönkremegy, még mielőtt kibontaná a csomagból.

A profi budapesti költöztetőinket kedvező áron, ideális feltételek mellett bízhatja meg lomtalanítással, költöztetéssel, bútorszállítással! Egyénre szabott árajánlatért keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje kollégáink segítségét!

 

A téli időszakban sem jelent problémát a költöztetés Budapesten!

Aki új otthonba készül költözni, többnyire nem tudja megválasztani, hogy mikor történjen a költözés. Amikor úgy alakul, hogy megtalálja élete lakását vagy házát, akkor jön el az ideje a pakolásnak és a holmik átszállításának. Ez bekövetkezhet a nyári hónapokban, de ugyanúgy a téli időszakban is. Minden évszaknak megvannak a maga előnyei és hátrányai is. A budapesti költöztetéshez télen is hatékony segítséget nyújtunk azoknak az ügyfeleknek, akik minket választanak a költözködéshez. Egy budapesti költöztetés során másféle kihívásokkal kell megküzdeni télen, mint tavasszal. Budapesti költöztetéssel foglalkozó cégünk az ezzel járó kihívásokra is maximálisan fel van készülve. Mit tudunk nyújtani ügyfeleinknek, akik minket bíznak meg egy téli, budapesti költöztetéssel?

Csapatunk arra is felkészülten reagál, ha jeges járdán kell végigvinni az ülőgarnitúrát vagy a ruhásszekrényt. Fokozott figyelemmel kezeljük ilyenkor a ránk bízott bútorokat, értéktárgyakat és ilyenkor is színvonalas budapesti költöztetést bonyolítunk le. Nem engedjük, hogy a hideg, a fagy vagy a gyorsan leszálló sötétség bármilyen módon befolyásolja a budapesti költöztetés gördülékeny menetét. Mi nem keresünk kifogásokat, nem kreálunk rejtett költségeket, egyszerűen csak tesszük a dolgunkat, tehát hatékonyan költöztetünk.

Télen is számíthat költöztető cégünkre, és vele együtt profi csapatunk szolgáltatásaira, ha budapesti költöztetéshez még nincsen olyan partnere, akiben maximálisan megbízik. Ha még soha nem bízott ránk költöztetést, akkor is garantáljuk, hogy nem fogunk csalódást okozni.

Forduljon költöztető cégünkhöz, és hívjon minket a téli évszakban is bizalommal! Amennyiben zökkenőmentes költözésre vágyik, bízza ránk a feladatot, mert nemcsak pakolunk és szállítunk, de szerelünk, csomagolunk is! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és kérjen tőlünk árajánlatot, amikor tervezi a költözést, mindenben szívesen segítünk!

Kis lakásból költözik? Válassza a garzonköltöztetést!

költöztetésA régi garzonját hagyja maga mögött, és szüksége van egy megbízható cégre, ami tud Önnek segíteni a költöztetésben? Válasszon olyan céget erre a célra, ami a hagyományos, költöztetéssel összefüggő szolgáltatásokon kívül személyre szabott szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleinek! A mi cégünk igyekszik minél sokoldalúbban összeállítani a szolgáltatásait, és az ügyfeleinek árban is és kínálatban is a legjobbat nyújtani. Miért fizetne ki egy szoba méretű lakás költöztetéséhez akkora összeget, mint például egy családi házra szólót? Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a garzon költöztetése mellett!

Habár a garzonok nem nagyobbak egy átlagos méretű szobánál, mégis egy egész életnyi holmiról van szó, aminek az elszállításához tapasztalt költöztetők segítségét ajánlatos igénybe venni. A minél kedvezőbb ár-érték arány kialakítása érdekében a garzon költöztetésére egy speciális alapárat állapítottunk meg. Az, hogy a végleges költöztetésért mekkora díjat számolunk fel, természetesen egyéni tényezők kérdése. A pontos ármegállapításhoz javasoljuk ügyfeleinknek, hogy vegyék igénybe ingyenes tanácsadásunkat, és kérjenek helyszíni felmérést. A helyszíni felmérés a költöztetés előtt történik meg, amikor is kollégáink kiszállnak a helyszínre, és ott megnézik, hogy milyen bútorokat, tárgyakat kell elszállítani, milyen méretű, súlyú és mennyiségű holmi kerül majd a költöztetők kezébe és a költöztető teherautóba. Lehet, hogy valakinek csak pár bútora és a ruhái vannak, de láttunk már igen zsúfolt kislakásokat is. Érthető, hogy nem egy és ugyanazon kategóriába tartozik a kettő.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön költözködése is zökkenőmentes legyen és ne vegyen igénybe a kelleténél több időt. Válogatunk, csomagolunk, bútorokat szerelünk, cipekedünk és pakolunk, amire éppen szükség van a megbízásunk során. Bízza profi csapatunkra a költöztetést, és vegye igénybe kifejezetten garzonokra méretezett szolgáltatásunkat annak érdekében, hogy ne fizessen a kelleténél többet!

A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk árajánlatot!

Költöztetés csomagolással: spóroljon velünk időt, energiát!

költöztetést csomagolássalKöltöztetéskor nem csupán a pakolás, bútormozgatás az, ami gyakran nehézséget jelent, hanem a csomagolás is, főként olyan ingatlanoknál, ahol a tulajdonosoknak rengeteg személyes holmijuk van. Ha egyedül, segítség nélkül kezdenének neki a dobozolásnak, az akár több napot is igénybe vehet, azonban erre munka és a hivatalos ügyek intézése mellett nem sok embernek van ideje. Ha Ön szeretné a költöztetést csomagolással együtt profikra bízni, ránk számíthat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ingatlan esetében szükség van hatékony segítségre a teljes folyamat alatt, a költöztetést csomagolással együtt is vállaljuk. Kollégáink kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek e téren is, így sokkal rövidebb időn belül tudnak végezni a csomagolással, mintha egyedül vagy a családdal vágna ebbe bele.

Velünk rengeteg időt és energiát spórolhat a költözésen, ráadásul így jóval stresszmentesebb körülmények között veheti majd birtokba új otthonát. Vegye fel velünk a kapcsolatot, számíthat ránk a költöztetésben csomagolással együtt is!

Mi mindenre gondolunk a lakossági költöztetéskor is!

lakossági költöztetésA költözködés nem egyszerű feladat, sokszor okoz bonyodalmat az érintetteknek, hiszen egy egész élet tárgyait, bútorait kell összepakolni és egy új helyen ismét a helyére rakni. Ha úgy gondolja, hogy nem szeretne ezzel a feladattal egyedül megbirkózni, vegye igénybe lakossági költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Amennyiben cégünk mellett dönt, biztos lehet benne, hogy teljes körű lakossági költöztetést biztosítunk. Mit jelent ez pontosan? A legtöbb költöztető cég beéri annyival, hogy a holmikat teherautóra rakják, majd a helyszínen lepakolják, és beviszik a lakásba. Nálunk ingyenes helyszíni felméréssel kezdődik a lakossági költöztetés, hogy mindent pontosan átláthassunk, és ennek megfelelően alakítsuk ki a tervet. Igény szerint szétszereljük a bútorokat, csomagolunk, pakolunk és szállítunk. Az új lakásban összeszereljük a bútorokat, kicsomagolunk, így Önnek már csak személyes tárgyai elrendezésével kell foglalkoznia.

Lépjen kapcsolatba költöztető cégünkkel a honlapunkon található elérhetőségek egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot lakossági költöztetésre!