HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Vállaljuk bútorok, műszaki cikkek házhoz szállítását, áruk szállítását, tárgyak, berendezések fuvarozását.

BútorszállításÁltalában kik veszik igénybe a tehertaxi szolgáltatást?

Azok, akik személyautóban nem szállítható árut szeretnének elszállíttatni.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatást igénybe vevők részéről?

Egyesek azonnal szeretnék a szállítást, másoknak meg ráér a szállítás az alacsonyabb ár miatt (pl. gyűjtőfuvar, vagy más miatt arra megy a teherautó).

Milyen feltételeknek kell megfelelnie tehertaxi szolgáltatást igénybe vevőjének?

A szállításra kerülő áru pontos ismertetése (pl. súly, méret, üveg, veszélyes anyag, különösen nagy érték) nagyon pontos cím közlése, esetlegesen felmerülő a szállítást akadályozó körülmények (pl. földút, magassági – szélességi akadályok, meredek leejtő, magas emelkedő, szolgalmi út, távhordásban az általánosságban elfogadott 30m-en túli szállítás)

Milyen lépések alkotják a teljes tehertaxi szolgáltatás folyamatát?

1. A teher taxi megrendelése 3 féleképen történhet: 1. telefonon, 2. e-mail-ben, 3. személyesen (de az nagyon ritka). Telefonon történő megrendelés esetén szóbeli szerződés történik (ami a szállítási szolgáltatásban elfogadott dolog). A megrendelő által elmondott tájékoztatás alapján egy összegben vagy óradíjban állapodunk meg vagy vidékre km díj kerül elszámolásra. E-mailben történő megrendelés esetén írásbeli szerződés történik a fent leírtak alapján.
2. Következő lépés a munka elvégzése
3. Szállítandó tárgy(ak) átadása
4. A megállapodás alapján számlázás, amely lehet készpénzes vagy átutalásos, természetesen a kisebb összeg készpénzes, a nagyobb összeg átutalásos. A számla kifizetése vagy befogadása egyben elismerése a munka megfelelő elvégzésének.

Mitől függ a tehertaxi szolgáltatás ellenértéke?

A tehergépkocsi nagyságától és a szállításban, rakodásban részt vevő személyek számától. A szállításra kerülő áru(k) mennyiségétől, értékétől, a szállítási távolságtól, a szállítás idejétől, emeletre történő felvitelnél gyalogos vagy liftes, bútorok felhúzása emeletre, távhordás.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a tehertaxi szolgáltatás során?

Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása, különösen nagy értékű áru szállítása, bútorok, amelyek nem férnek ki, -be normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a tehertaxi szolgáltatás folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozom, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat, ezért bátran vállalok garanciát. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Saját magunkkal szembeni követelmény, hogy a munkánkat mindig az elvárható legmagasabb színvonalon végezzük el.