HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Vállaljuk feleslegessé vált bútorok, háztartási gépek, építkezésből, felújításból megmaradt sitt, törmelék elszállítását.
Lomtalanítás
Általában kik veszik igénybe a lomtalanítást?

A lomok eltüntetését alapvetően az emberek lomtalanításkor oldják meg. Költözés után a lakásban maradt felesleges dolgok elszállítása, új bútor vásárlás esetén a régi bútor elszállítása, elhalálozás esetén a lakás kiürítése, cégeknél – irodáknál feleslegessé vált bútorok, iratok szeméttelepre történő szállítása, titkos iratok elszállítása iratmegsemmisítő helyre (ilyen esetben a felrakodástól a megsemmisítésig felügyeljük, és ezt dokumentáljuk)

Általában milyen igények szoktak felmerülni a lomtalanítást igénybe vevők részéről?

Az elszállítandó lomot, ha kisebb dolgok, akkor zsákban kérik az elszállítását. Részleges vagy teljes körű lakáslomtalanítás, pince, padlás, garázslomtalanítás takarítással együtt. Konténeres lomtalanításnál előzetes felmérés alapján megrendeljük a megfelelő méretű konténert, megpakoljuk és a konténeres autó a szeméttelepre szállítja.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie lomtalanítást igénybe vevőjének?

A megbeszélt időpontban a helyszín biztosítása (parkolás) a felrakodáshoz.

Milyen lépések alkotják a teljes lomtalanítás folyamatát?

Telefonos megrendelés, helyszíni szemlés megrendelés, a megbeszélt időben történő felrakodás, takarítás, elszámolás, szeméttelepre történő kiszállítás.

Mitől függ a lomtalanítás ellenértéke?

Az igénybe vett szolgáltatás részleteiből tevődik össze pl. a munkára fordított idő, emelet, autó méret, létszám, autótól való távolság, bútor esetleges szétszerelése, lomtalanításhoz szükséges eszközök (zsák, doboz, fólia, ragasztószalag stb), konténer méretétől darab számától.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a lomtalanítás során?

Veszélyes hulladék szállítása (pl. számítógép, monitor, TV) csak kijelölt átvevőhelyen lehet leadni és leadási jegyzőkönyv készül. Titkos iratok elszállítása iratmegsemmisítő helyre (ilyen esetben a felrakodástól a megsemmisítésig felügyeljük, és ezt dokumentáljuk). Lakások, pincék, raktárak teljes körű lomtalanítása takarítással.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a lomtalanítás folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

A megbeszélt időpontok pontos betartása, a lomtalanítással mások nyugalmát nem zavarjuk, számlával tudom igazolni, hogy kijelölt szeméttelepen teszem le az árut és nem a környezetet szennyezem a lerakással (nálam ez elvi kérdés is).