HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Költöztetés a gondja? A KozmaTrans megoldja!

Lakossági költöztetés

Cégünk az ország egész területén vállal bútorszállítást, költöztetést. Mi a költöztetés valamennyi nyűgét levesszük a válláról!

Igény szerint csomagolunk, dobozolunk, bútort is szerelünk – nagy gyakorlattal és profi szerszámokkal rendelkező asztalos szakembereink megbízhatóan végzik a konyhák és egyéb bútorok szét,- ill. összeszerelését, akár költöztetés esetén, de szobák, irodák átrendezésekor is.

A szállítás-rakodás során teljes körű felelősséget vállalunk az általunk csomagolt bútorok, tárgyak épségéért. A szakszerű csomagoláshoz szükséges csomagolóanyag, illetve dobozok költségét előre egyeztetetten felszámítjuk, vagy díjmentesen kölcsönadjuk.

Felajánljuk díjmentes helyszíni felmérésünket:

1. Előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt a jelenlegi otthonában.
2. Felmérésre kerülnek a költöztetendő ingóságok, az épület megközelíthetősége, és az adott helyszín sajátosságai.
3. A megrendelői elvárások figyelembe vételével közösen meghatározzuk a költöztetés teherautó méret- és rakodószemélyzet igényét.
4. Egyeztetjük a feladatok megosztását Cégünk és a Megrendelő között.
5. Igény szerint rögzítésre kerülnek a kiegészítő feladatok; becslésre kerülnek a szükséges csomagolóanyagok fajtái és mennyiségei.
6. Tájékozódunk a célállomás jellemzőiről.
7. Ajánlattétel a költöztetés díjára, és a lebonyolítás várható időtartamára.

Általában kik veszik igénybe a költöztetést?

Az ország egész területén költözni akaró lakosok, akik csak költöztető segítségével tudják megoldani a költözésüket.

Általában milyen igények szoktak felmerülni a költöztetést igénybe vevők részéről?

A nagyobb költöztetésnél helyszíni felmérés, tanácsadás. A megrendelők szeretik látni azt a személyt, akitől a költöztetést megrendelik.
Költöztetéskor a személyes dolgok dobozokba be- és kicsomagolása. Kölcsöndobozok biztosítása, a bútorok zsugorfóliás levédése, dobozok címkézése – regisztrálása, extra méretű bútorok beemelése – leengedése ablakon, emeletre történő felhúzása – leengedése (az ilyen típusú munkák megrendelése csak helyszíni szemlével történik).
Bútorok szakszerű szét- és összeszerelése.
Megrendelő saját rakodása esetén csak teherautót és sofőrt kér (ilyen esetben a sofőr a platón rendezi és kötözi a bútorokat).
A feleslegessé vált bútorok lomtalanítása.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie költöztetést igénybe vevőjének?

A költöztetés megrendelése telefonon szóbeli megegyezés alapján, ill. e-mailben szokott történni. Ilyen megrendelések esetén (amikor nem volt helyszíni felmérés) fontos, hogy a megrendelő valóságos bútor, doboz mennyiséget mondjon, ill. pontosan mondja el a költöztetéshez kacsolódó kéréseit (pl. bútorok szétszerelése). A költöztetéshez legközelebb eső parkoló helyek biztosítása.

Milyen lépések alkotják a teljes költöztetés folyamatát?

1. Helyszíni felmérés.
2. Megállapodás a költöztetésre szóban vagy írásban.
3. Bútorok szétszerelése.
4. Bútorok csomagolása (regisztrálása), dobozba csomagolás regisztrálással, ami számozást jelent ill a doboz tartalmát jelzi.
5. Felpakolás a tehergépkocsira.
6. Új címen a bútorok, dobozok elhelyezése.
7. Bútorok összeszerelése.
8. Kicsomagolás.
9. Átadás.
10. Számlázás, fizetés készpénzben vagy átutalással a megállapodás szerint.
11. Göngyöleg elszállítás.

Mitől függ a költöztetés ellenértéke?

Az igénybe vett szolgáltatás mértékétől.

Milyen speciális igények szoktak felmerülni a költöztetés során?

Képek, csillárok, lámpák le- és visszaszerelése, háztartási gépek be- és kikötése, komplett konyhák szét- és összeszerelése esetleg átalakítással, rossz szekrények, ágyak javítása. Szét nem szerelhető bútorok, amelyek nem férnek ki normál körülmények között az ajtón, ablakon történő leengedése – felhúzása kézi erővel, csörlővel a IV. emeletig, daruval a X. emeletig. Pianínó, zongora, páncélszekrény szállítása. Lakások felújításának időszakára bútorok szállítása, tárolása raktárba. Költöztetés után az üres lakás takarítása, lomtalanítása, tisztasági festése.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a költöztetés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

Ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással dolgozunk, csak gyakorlott és állandó emberekkel dolgozunk, akik hivatásszerűen végzik a szállítási és rakodási munkákat. A megrendelők igényeihez maximálisan alkalmazkodunk, amihez párosítjuk szakmai tudásunkat. Bútorok, konyhák szerelését nagy gyakorlattal rendelkező asztalos szakembereink végzik.