HÍVJON MOST! +36 30 95 00 659

Budapest területén belüli szállítás, szerelés, díjmentes helyszíni felmérés.

Az árak tájékoztató jellegűek. Pontos árat a tényleges feladat ismeretében lehet megállapítani.

1. Heverő szállítás 6000 Ft-tól
2. Garnitúra szállítás 8900 Ft-tól
3. Garzon lakás költöztetés (kb.30nm-ig) 18000 Ft-tól
4. Több szobás lakás költöztetésének, díját a tényleges szállítási mennyiség ismeretében lehet megállapítani. Díjmentes helyszíni felmérés.
5. Bútorszerelés 6000 Ft-tól

Budapest területén kívül + km díj kerül felszámolásra.

Áraink az Áfát nem tartalmazzák!

 

A költöztetés árakról bővebben, vagyis mitől függ a pontos ár?

költöztetés árakköltöztetés árak terén óriási a szórás, de ha kiváló ár-érték arányban dolgozó céget keres, akkor a legjobb helyen jár! A költözés nem egyszerű még a gyakorlottabbaknak sem. Érdemes profi cég segítségét kérni, ami nagy tapasztalattal és megfelelő eszközökkel rendelkezik ahhoz, hogy mindent épségben az új helyére juttasson. Sokan gondolják úgy, hogy a megbízható vállalkozásoknál a költöztetés árak nagyon magasak, azonban ez tévedés. Cégünk minden esetben korrekt áron dolgozik, hiszen nálunk Ügyfeleink elégedettsége az első. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni a költöztetés árakról!

Sokan keresnek meg minket e-mailben azzal a kérdéssel, hogy nálunk mennyibe kerül a költöztetés. Azonban nálunk ez egy összetett szolgáltatás, ezért ahhoz, hogy a költöztetés árát pontosan meg tudjuk mondani, több információra van szükségünk. Tudnunk kell, hogy mekkora a lakás, mennyi tárgy és bútor van, de az sem mindegy, hogy a bútorok lapra szerelhetőek-e vagy mindent egyben kell elvinni. A költöztetés árát befolyásolja az is, hogy mennyi doboz és zsák lesz, valamint, hogy ezekhez a csomagolóanyagot nekünk kell-e biztosítanunk. Ha igen, akkor dobozokra, zsugorfóliára, vagy buborékos fóliára van szükség? Fontos kérdés, hogy a berendezéseket össze kell-e szerelnünk az új lakásban, hiszen ez értelemszerűen több idő és energia. Azért, hogy mindezeket tisztázzuk és pontosan meg tudjuk mondani a költöztetés árát, a legjobb, ha felhív minket telefonon, és kéri az ingyenes helyszíni felmérésünket.

És, hogy miért érdemes minket választani? Mert profik vagyunk a csomagolásban, odafigyelünk a bútorok védelmére, munkánkat megbízhatóan végezzük és erre garanciát is vállalunk.  Leigazolható és megbízható rakodókkal dolgozunk, figyelünk a tisztaságra, igény esetén hasznos tanácsokkal látjuk el Ügyfeleinket. Például szoktuk javasolni, hogy a törékenység legyen jelölve a dobozon – nem azért mert bármit is dobálnánk, de ezt fokozott figyelemmel kezeljük. Érdemes a helyiséget is megjelölni a csomagokon, így mindjárt oda pakoljuk őket.

Bővebb információért a költöztetés árakkal kapcsolatban hívjon minket, és pontos árajánlatunkhoz kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!