Sokan, akik használt bútort vásárolnak, megpróbálják saját autójukkal hazaszállítani a berendezést. Ilyenkor gyakran ütköznek akadályokba, ugyanis a legtöbb járműnek az utas- és csomagtere olyan szűkös, hogy például egy dohányzóasztal vagy nagyobb irodai forgószék nem fér be. Egyesek szétszednék a berendezést, azonban erre nem mindegyik bútornál van lehetőség, ráadásul az otthoni összeszerelés rendkívül idő- és energiaigényes. Ha több bútorról van szó, esélytelen személygépjárművel szállítani, még sokszor tetőcsomagtartóval is, hiszen ahhoz, hogy balesetmentesen lehessen szállítani egyszerre több berendezést, a rögzítéshez gyakorlatra és megfelelő eszközökre van szükség. Ha Ön is szeretne használt bútort otthonába szállítani, és inkább profikra bízná ezt a feladatot, keressen minket, és vegye igénybe bútortaxi szolgáltatásunkat!

Bútortaxi szolgáltatásunkkal rengeteg kockázatos helyzettől kímélheti meg magát. Kellő tapasztalat nélkül igencsak balesetveszélyes Önre és a bútorra nézve is a szállítás saját gépjárművel. Vezetés közben elég egy rossz mozdulat, és károk keletkezhetnek az autóban, illetve a bútorban egyaránt, és még akár Ön is megsérülhet a csúszkáló berendezés miatt. Bútortaxi szolgáltatásunkat gyakorlott és felkészült szakembereink biztosítják, akik így százszázalékban tudnak gondoskodni a megfelelő rögzítésről.  A bútorszállítást tágas, a célnak megfelelő járművel végezzük. Velünk így akár több berendezést is el tud egyszerre szállíttatni, ezáltal nem kell hosszú órákat rászánnia arra, hogy minden egyes bútor az otthonába kerülhessen. Bútortaxi szolgáltatásunk minden szempontból megfelel az ügyfelek elvárásainak: megbízható, rugalmas, kedvező árú és nem utolsó sorban gyors.

bútorszállítás sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, ha profikra bízza! Amennyiben bővebb információkra van szüksége a bútortaxi szolgáltatásról, a szállítás menetéről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Ajánlatot kérek!