Manapság komoly fellendülést tapasztalhatunk az internetes kereskedelem terén, és nem csupán a webáruházak nagy számára gondolunk, hanem az apróhirdetési oldalak megnövekedett forgalmára is, sőt, ma már a legnépszerűbb közösségi portálnak is van kifejezetten magánszemélyek adás-vételeit bonyolító szekciója. A használt bútorok vétele és eladása sosem volt még annyira egyszerű, mint most, viszont nagyon sokszor azért hiúsul meg egy-egy üzlet, mert sem az eladó, sem a vevő nem tudja megoldani a bútorszállítást.

Sajnos a legtöbb hirdetésnél szerepel, hogy „a szállításban nem tudok segíteni”, ami bizonyos esetekben nem nagy probléma, hiszen ha a vevőnek van autója, és abba befér a választott bútordarab, akkor könnyedén meg tudja oldani a bútorszállítást. Más azonban a helyzet, amikor a vevő sem rendelkezik autóval, vagy ha a bútor akkora, hogy furgon, esetleg teherautó kell hozzá, meg néhány ember, akik egyáltalán meg tudják mozdítani az eladó tárgyat. Antik bútoroknál ráadásul nem elég, ha magunkkal viszünk néhány barátot, hiszen speciális eszközökkel kell óvni a bútort az esetleges sérülésektől, amik komolyan csökkenthetnék az értékét.

Amikor viszont sikerül lebonyolítani a vásárlást-eladást, akkor fantasztikus dolgok születhetnek! Az interneten számos weboldalt, képet, videót találhatunk, ahol régi, majdnem kidobásra ítélt bútordarabokat újítanak fel amatőrök, akikben megvan a régi dolgok iránti szenvedély, és van némi tehetségük a bútorok átalakításához, vagy éppen az eredeti állapotuk visszaállításához. Arról persze nem szól a fáma, hogy a bútorszállítást hogyan oldották meg, de nyilván ez nem is célja az adott honlapnak.

Ha Ön is szalasztott már el kiváló lehetőségeket a fentiek miatt, de szeretne használt bútorokat vásárolni az interneten, jegyezze fel elérhetőségeinket, és ha olyan hirdetést talál, ahol szerepel a sokat emlegetett mondat, bízzon meg bennünket a bútorszállítással! Hívjon bennünket telefonon, és gondoskodunk róla, hogy a kiválasztott bútordarab mihamarabb az Ön otthonába kerüljön!

Ajánlatot kérek!