Legyen szó használt vagy új bútor vásárlásáról, sok embernek gondot jelent otthonába szállíttatni a megvásárolt berendezést. Sokan különböző opciót megpróbálnak, például szólnak olyan ismerősnek, aki rendelkezik a szállításhoz megfelelő autóval, azonban nem mindenkinek van az ismeretségi körében ilyen személy. Egyesek megpróbálják saját gépjárművükkel megoldani a hazaszállítást, azonban egy robosztusabb bútornál ez rendkívül veszélyes, nem csupán a saját személyautóra, hanem mások gépjárművére, vagy magára a berendezésre nézve is. Ha Önnek biztonságos megoldásra van szüksége a bútorszállításhoz, és nincs olyan ismerőse, aki ebben tudna segíteni, bízza ránk ezt a feladatot!

bútorszállításhoz gyakran nagy szakértelemre és megfelelő eszközökre van szükség, hiszen egy robosztus berendezést nem lehet akárhogy mozgatni, pakolni, és akármilyen járművel szállítani. Antik bútoroknál különösen elővigyázatosnak kell lenni, hiszen rendkívül kellemetlen, ha egy ritka bútor azért megy tönkre, mert nem megfelelően szállították. Velünk ilyen nem fordulhat elő, mert mindenre fel vagyunk készülve, így nálunk az új és ritka bútorok is biztonságban vannak. Ha bennünket választ a bútorszállításhoz, nem kell azzal töltenie az időt, hogy ismerős után kutasson, és a saját gépjárműve épségét sem kockáztathatja. Egyszerűen csak fel kell minket keresnie, mi pedig rövid időn belül biztosítjuk a bútorszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat. A bútorszállításhoz műszakilag teljesen megbízható, rendszeresen ellenőrzött, karbantartott járművet használunk, amit rutinos, tapasztalt kolléga vezet, így az új berendezés zökkenőmentesen kerülhet otthonába. Szolgáltatásunk kedvező árú, így bárki számára elérhetővé tudjuk tenni a biztonságos bútorszállítást.

Válassza a kényelmesebb megoldást a bútorszállításhoz, bízza profikra a feladatot, ehhez pedig keressen minket! Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, egyéb észrevételei vannak, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Ajánlatot kérek!