A régi garzonját hagyja maga mögött, és szüksége van egy megbízható cégre, ami tud Önnek segíteni a költöztetésben? Válasszon olyan céget erre a célra, ami a hagyományos, költöztetéssel összefüggő szolgáltatásokon kívül személyre szabott szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleinek! A mi cégünk igyekszik minél sokoldalúbban összeállítani a szolgáltatásait, és az ügyfeleinek árban is és kínálatban is a legjobbat nyújtani. Miért fizetne ki egy szoba méretű lakás költöztetéséhez akkora összeget, mint például egy családi házra szólót? Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a garzon költöztetése mellett!

Habár a garzonok nem nagyobbak egy átlagos méretű szobánál, mégis egy egész életnyi holmiról van szó, aminek az elszállításához tapasztalt költöztetők segítségét ajánlatos igénybe venni. A minél kedvezőbb ár-érték arány kialakítása érdekében a garzon költöztetésére egy speciális alapárat állapítottunk meg. Az, hogy a végleges költöztetésért mekkora díjat számolunk fel, természetesen egyéni tényezők kérdése. A pontos ármegállapításhoz javasoljuk ügyfeleinknek, hogy vegyék igénybe ingyenes tanácsadásunkat, és kérjenek helyszíni felmérést. A helyszíni felmérés a költöztetés előtt történik meg, amikor is kollégáink kiszállnak a helyszínre, és ott megnézik, hogy milyen bútorokat, tárgyakat kell elszállítani, milyen méretű, súlyú és mennyiségű holmi kerül majd a költöztetők kezébe és a költöztető teherautóba. Lehet, hogy valakinek csak pár bútora és a ruhái vannak, de láttunk már igen zsúfolt kislakásokat is. Érthető, hogy nem egy és ugyanazon kategóriába tartozik a kettő.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön költözködése is zökkenőmentes legyen és ne vegyen igénybe a kelleténél több időt. Válogatunk, csomagolunk, bútorokat szerelünk, cipekedünk és pakolunk, amire éppen szükség van a megbízásunk során. Bízza profi csapatunkra a költöztetést, és vegye igénybe kifejezetten garzonokra méretezett szolgáltatásunkat annak érdekében, hogy ne fizessen a kelleténél többet!

A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk árajánlatot!

Ajánlatot kérek!