Költöztetéskor nem csupán a pakolás, bútormozgatás az, ami gyakran nehézséget jelent, hanem a csomagolás is, főként olyan ingatlanoknál, ahol a tulajdonosoknak rengeteg személyes holmijuk van. Ha egyedül, segítség nélkül kezdenének neki a dobozolásnak, az akár több napot is igénybe vehet, azonban erre munka és a hivatalos ügyek intézése mellett nem sok embernek van ideje. Ha Ön szeretné a költöztetést csomagolással együtt profikra bízni, ránk számíthat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ingatlan esetében szükség van hatékony segítségre a teljes folyamat alatt, a költöztetést csomagolással együtt is vállaljuk. Kollégáink kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek e téren is, így sokkal rövidebb időn belül tudnak végezni a csomagolással, mintha egyedül vagy a családdal vágna ebbe bele.

Velünk rengeteg időt és energiát spórolhat a költözésen, ráadásul így jóval stresszmentesebb körülmények között veheti majd birtokba új otthonát. Vegye fel velünk a kapcsolatot, számíthat ránk a költöztetésben csomagolással együtt is!

Ajánlatot kérek!