A költözködés nem egyszerű feladat, sokszor okoz bonyodalmat az érintetteknek, hiszen egy egész élet tárgyait, bútorait kell összepakolni és egy új helyen ismét a helyére rakni. Ha úgy gondolja, hogy nem szeretne ezzel a feladattal egyedül megbirkózni, vegye igénybe lakossági költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Amennyiben cégünk mellett dönt, biztos lehet benne, hogy teljes körű lakossági költöztetést biztosítunk. Mit jelent ez pontosan? A legtöbb költöztető cég beéri annyival, hogy a holmikat teherautóra rakják, majd a helyszínen lepakolják, és beviszik a lakásba. Nálunk ingyenes helyszíni felméréssel kezdődik a lakossági költöztetés, hogy mindent pontosan átláthassunk, és ennek megfelelően alakítsuk ki a tervet. Igény szerint szétszereljük a bútorokat, csomagolunk, pakolunk és szállítunk. Az új lakásban összeszereljük a bútorokat, kicsomagolunk, így Önnek már csak személyes tárgyai elrendezésével kell foglalkoznia.

Lépjen kapcsolatba költöztető cégünkkel a honlapunkon található elérhetőségek egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot lakossági költöztetésre!

Ajánlatot kérek!